VapeNews

Acvoda heeft de laatste tijd al diverse artikelen geschreven over de dodelijke longziekte die de afgelopen maanden, vooral in Amerika, slachtoffers heeft gemaakt. Onze artikelen waren bedoeld om gebruikers te informeren over de werkelijke oorzaken van deze gevallen. Dit was hard nodig want de landelijke media publiceerde slechts sensatieberichten welke deze essentiële en noodzakelijke feiten achterwege liet! We kunnen inmiddels concluderen dat er bij de reguliere media een schrijnend kennisgebrek over de materie bestaat welke gekoppeld is aan een stoïcijnse onwil om de waarheid boven water te krijgen. Rondom de e-sigaret opinieert de reguliere media klaarblijkelijk liever, dan dat zij feitelijk nieuws verspreid. Schrijnend is het om te constateren dat de meest prominente mediabedrijven, ondanks overweldigend bewijs, geheel onterecht, met de vinger blijven wijzen naar de e-sigaret als veroorzaker van de sterfgevallen. Door in de nieuwsartikelen niet te vermelden dat de oorzaak van de sterfgevallen ligt bij illegale, ondeugdelijke vloeistoffen, welke middels een speciaal daarvoor geschikt gemaakte e-sigaret gebruikt werden, deden zij uiteindelijk meer kwaad dan goed. De e-sigaret werd uit angst, door velen weer ingeruild voor de veel schadelijkere gewone sigaret en gebruikers van illegale gevaarlijke vloeistoffen, waanden zich veilig.

Acvoda opinieert liever zo min als mogelijk en baseert haar uitingen liever op de realiteit en de feiten. Acvoda beschikt over een schat aan informatie en feiten en heeft korte communicatielijnen met onafhankelijke wetenschappers, artsen, onderzoekers en tabak-deskundigen. Journalisten, beleidsmakers en andere geïnteresseerden die op zoek zijn naar meer informatie over de e-sigaret, kan Acvoda snel en efficiënt faciliteren in hun zoektocht naar onafhankelijke, aantoonbare en onderbouwde feiten. Echter heeft ondanks onze directe oproep tot op heden nog geen enkel mediaplatform contact met ons gezocht over de THC/CBD-olie slachtoffers.

Inmiddels is er al meer dan voldoende duidelijk over de “mysterieuze longziekte” en is precies duidelijk hoe de vork nu precies in de steel zit. De Nederlandse media, op een enkele uitzondering na, blijft echter angstvallig stil, zelfs als het nieuws ze recht in het gezicht aankijkt. Omdat de internationale documenten en onderzoeken overwegend in het Engels geschreven zijn en vaak veel vak-terminologie bevatten, zou juist de Nederlandse media de uitgelezen taak hebben dit voor de Nederlanders te duiden. Omdat zij dit tot op heden consequent nalaten waren wij zeer blij verrast met onderstaand Nederlandstalig filmpje. In nog geen 4 minuten wordt haarfijn en begrijpelijk alles uitgelegd over deze heikele kwestie. Geweldig gedaan door VapeNews, onze complimenten! Jullie slagen, waar anderen falen.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.