Stelda en Acvoda slaan handen ineen

Logo SteldaDe Stichting Elektrisch Dampen Nederland (Stelda) en het Actiecomité voor Dampers (Acvoda) slaan de handen ineen om de toekomst van het dampen in Nederland veilig te stellen.

Stelda, opgericht in 2011, heeft zich jarenlang sterk gemaakt voor het elektrisch roken in Nederland, door tegengas te geven waar foutieve en misleidende informatie verspreid werd.

Vanaf begin 2013 is Stelda meer naar de achtergrond gestapt, en in die zin minder zichtbaar actief geweest. Het Actiecomité voor Dampers is eind 2013 naar voren gestapt om die leemte in te vullen, en door te gaan daar waar Stelda opgehouden leek te zijn.

Echter, onlangs hebben beide organisaties de handen ineen geslagen, zodat er nóg sterker en beter opgetreden kan worden. Vele handen maken licht werk, en samen staan we sterker.

Van een fusie van beide stichtingen is overigens geen sprake. Beide organisaties blijven zelfstandig en onafhankelijk, maar zullen elkaar daar waar nodig versterken en op geschikte momenten gezamenlijk en met een eenduidig geluid naar buiten treden.

Over Marcel 31 Artikelen
Getrouwd met Desiree, vader van Ference ('09) en Joris ('15). Stichtend lid van Acvoda, werkzaam als IT consultant en beeldend kunstenaar. In het begin van 2013 na 22 jaar shag gerookt te hebben en talloze stoppogingen 'cold turkey' overgestapt op de e-sigaret en overtuigd van het potentieel van de e-sigaret in het verminderen van schade die door roken veroorzaakt wordt. Oprichter, voormalig voorzitter en huidig woordvoerder van Acvoda.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.