Brief aan Martin Schulz, de voorzitter van het EU-Parlement

image-evun-2In de aanloop naar de stemming over de Tabaksrichtlijn eind februari hebben de verenigde Europese e-sigaretconsumentenorganisaties nogmaals een poging gedaan de Europarlementariërs ervan te overtuigen de e-sigaret op een andere manier te reguleren, middels een open brief gericht aan Martin Schulz, de voorzitter van het EU-Parlement.
Lees hier de brief

We hopen dat Schulz én de Europarlementariërs gaan inzien dat de voorgestelde Tabaksrichtlijn een desastreus effect zal hebben op een product dat door onder meer vooraanstaand wetenschapper David Nutt omschreven wordt als de grootste doorbraak sinds de uitvinding van vaccins.

Over Martijn 27 Artikelen
Nederlandse Limburger, werkzaam in de IT. Een tevreden damper sinds mei 2013.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.