Tabaksgiganten zoeken toenadering

Het bestaan van het Actiecomité voor Dampers blijkt de aandacht getrokken te hebben van de tabaksgiganten. Begin dit jaar jaar ontvingen we een verzoek van Philip Morris om eens om tafel te gaan zitten en de ontwikkelingen ten aanzien van de Tabaksrichtlijn te bespreken. Amper twee weken later ontvingen we een soortgelijk verzoek van Imperial Tobacco.

Wij zijn verbaasd over deze verzoeken. Het Actiecomité heeft immers geen enkel belang dat overeenkomt met de belangen van de tabaksgiganten.
Integendeel, de belangen van de tabaksgiganten staan nagenoeg haaks op de belangen van het Actiecomité.

We hebben geen enkele behoefte aan overleg met partijen uit deze branche en wij zullen dus ook niet ingaan op deze verzoeken.

Over Marcel 31 Artikelen
Getrouwd met Desiree, vader van Ference ('09) en Joris ('15). Stichtend lid van Acvoda, werkzaam als IT consultant en beeldend kunstenaar. In het begin van 2013 na 22 jaar shag gerookt te hebben en talloze stoppogingen 'cold turkey' overgestapt op de e-sigaret en overtuigd van het potentieel van de e-sigaret in het verminderen van schade die door roken veroorzaakt wordt. Oprichter, voormalig voorzitter en huidig woordvoerder van Acvoda.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.