SRNT conferentie in Maastricht 10-12 september

Volgende week vindt er een belangrijke conferentie plaats in Maastricht genaamd SRNT Europe 2015. James en Martijn zullen namens Acvoda deze conferentie op vrijdag en zaterdag bezoeken.Het is een internationale conferentie, georganiseerd vanuit de Society for Research on Nicotine and Tobacco (hence the name SRNT-Europe).
De organisatie van deze editie wordt geleid door professor dr. Onno van Schayck en professor Marc Willemsen – beiden van de Maastricht University, en de laatste ook lid van Alliantie Nederland Rookvrij.

Er is erg veel aandacht voor de e-sigaret in het programma, met presentaties door Robert West, Ann McNeill (ja, die van het Public Health England rapport), Linda Bauld (jazeker, die van Cancer Research UK), Esther Croes (Trimbos), etcetera.

Dit is voor ons de kans om in contact te komen met velen in de tabaksontmoediging; de medestanders, tegenstanders en de twijfelaars.

Qua budget en verlofdagen was er overigens helaas geen ruimte om de donderdag ook bij te wonen (deze twee dagen kosten al € 760 in totaal…)

Over Martijn 27 Artikelen
Nederlandse Limburger, werkzaam in de IT. Een tevreden damper sinds mei 2013.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*2 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.