De Grote Acvoda Enquête 2015

Het is weer tijd voor een vragenlijst. En deze keer gaat het om de Grote Acvoda Enquête 2015. Eigenlijk weten we veel te weinig over de Nederlandse dampers en worden er in de Nederlandse media (kranten, internet en tv) en de politiek, vaak aannames gedaan zonder enige onderbouwing.

Daarom hebben wij besloten om het gewoon eens aan jullie te vragen, de Nederlandse dampers, waar het uiteindelijk om gaat. Met de informatie die we hiermee verzamelen, naast de dampverhalen, krijgen wij een beter inzicht in wat jullie gebruiken, welke smaakjes jullie dampen, hoe er door jullie gedampt wordt en hoe jullie tegen dampen aankijken, etc.

Vul daarom vandaag nog de vragenlijst in. Deel de enquête op Facebook, Twitter enz. Zodra de mijlpaal van 1.000 deelnemers is bereikt zullen wij de – voorlopige – resultaten met jullie delen.

[123-contact-form i1249022]

Over Remco 11 Artikelen
Zelfstandig fotograaf. 29 Jaar lang een verstokte roker geweest en dampt nu uitsluitend nog, sinds november 2013. Dampen is mijn vrije keuze. Dampen redt levens. Dampen moet mogelijk blijven, ook voor rokers die in de toekomst willen overstappen op een zinvol alternatief.

1 Trackback / Pingback

  1. » Blog Archive » De Grote Acvoda Damp-Enquête

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.