Weer begonnen, dankzij nic salts

Weer begonnen met dampen, sinds een week actief hier mee bezig. Het gaat makkelijk dankzij de salted nicotine. Hiervoor ook getracht om te stoppen, maar het was me niet gelukt. Dit ook vanwege de wereldwijde wetgevingen, ik reis graag en kom daardoor ook in landen waar dampen niet beschikbaar is ofzelfs illegaal. Verslaafd als een verslaafde koop ik dan toch weer sigaretten en rook mezelf de dood in.

Nu hoor ik net dat zelfs in Nederland de smaakjes gaan verdwijnen. Wat is het toch met verbodsboden? Denk je nou echt dat kinderen gaan dampen om vervolgens te roken? Het smaakt smerig… laat ze het dan op dampen houden… 1 van de 2 is immers minder slecht. Dat niet alleen, meeste kinderen gaan niet dampen of roken, het kost allemaal geld. Roken al nog meer…
Kinderen die toch gaan roken of dampen, doen ook meerdere dingen, dat ligt aan het karakter van de kind.. Iemand met een beetje experimenteel of avondtuurlijk is ingesteld, probeert eenmaal nou dingen.

Anyway, door dit te verbieden maak je het heel veel mensen onmogelijk om te stoppen, je wordt bedankt!
Ik ben van plan om mijn toekomstige vuil van het roken bij jullie op de deur in den haag te dumpen.. Mijn middelvinger jegens de wethouders, nog een verbod, dag bij dag wordt ik steeds meer een crimineel. Crimineel in de zin van wetten verbreken. Ik doe niemand kwaad, integendeel, ik doe de mensen om me heen en mijzelf een plezier door de switch van dampen.

Vrijheid van keuze is dood mensen, jullie worden bedankt.
Trouwens op festivals staan heleboel mensen met heleboel middelen in hun lichaam wat verboden is… Ik houd van feesten,en kan je 1 ding vertellen. Feesten waar voornamelijk alcohol wordt geschonken, veel meer problemen, veel meer vechtpartijen… maar ja.. alcohol mag weer wel.. Vraag maar aan de portiers en de EHBO mensen, wie zijn dommer en stommer? Hoe krom is het allemaal?
En drankjes hebben ook kinderlijke zoete smaken, dat is wel okay? haha.. Zien jullie het niet in, dat we worden genaaid. Dampen is minder slecht dan roken, vanwaar dat gezeur? Geld… het gaat altijd om geld. Bevolkingsgezondheid? Wie houd je voor de gek…

Ik ben een burger en geen slechte ook, ik werk, ik betaal m’n belastingen, loop zelfs boetes te betalen wat ik niet heb gemaakt, maar de rechter heeft gesproken en ik heb niks meer te zeggen of jaren aan rechtzaken met de kans dat ik het alsnog verlies… ik betaal maar… mijn respect en mijn nette burgerlijkheid ben ik langzaamaan aan het verliezen, anyway… sommige regelgeving daar houd ik me dus niet aan, dus effectief ben ik een crimineel… jullie worden bedankt!

Bryan Wu

Dampt : 1 week, hiervoor een jaar voordat ik terugviel, door wetgevingen.
Rookt(e) : 16 jaar