Waarschuwing door te gaan dampen geniet je meer van je leven

Dampen heeft mijn leven gered. Ik zal je vertellen waarom. Ik rookte graag omdat het me rust gaf. We hebben allemaal een manier om tot rust te kunnen komen. Voor de een is het chocolade eten de ander alcohol en de ander roken. Ik gebruikte de laatste dus.. Ik rookte enorm veel door stress en prive situatie. Ook op werk bood roken voor mij de kans om even tot mezelf te komen.

Een feitje is, we denken dat we tot rust komen. Dat is natuurlijk niet zo. We zijn immers niet geboren met ee sigaret in ons mond. Roken is een aangeleerd gedrag. Onze hersens slaan het zo op dat het een deel van ons identiteit vormt.

Ik heb meerdere pogingen gedaan om te stoppen. Doordat meeste mensen om me heen nog steeds roken lukte het me niet om dit vol te houden.

Met dampen kan je afbouwen en dat is ook wat ik doe. Tevens heb ik nu zo veel meer energie. Mn huid, haren, tanden, spijsvertering e ln reuk zintuigen zijn weer normaal geworden.

Het is ieders eigen keus als je naar de supermarkt gaat en wijntje koopt. Hier vind je ook geen beperking. Je kan dozen vol sigaretten kopen en tabak. Waarom zit er dan nu opeens zo veel beperking voor dampen ?

Omdat

Ik net zoals alle andere personen op deze pagina de echte bewijs ben. De bewijs dat de overheid eerder denkt aan money.

Ik ben de bewijs dat dampen gewoon werkt!

Als je rookt en je wilt dampen. Neem de tijd om een goeie verdamper aan te schaffen. Dat doe je een keer en roken doe je nooit meer.

Okara

Dampt : 2 jaar
Rookt(e) : 8 jaar