Waar zijn jullie neveneffecten?

Hoi iedereen,

Ik zie hier alleen maar positieve verhalen. Na 18 jaar analoog gerookt te hebben (1 pak per dag), damp ik nu 45 dagen. Ik heb nog geen second zin gehad in een echte sigaret dus tot zover alles goed MAAR: Ik heb al een maand last van niezen, keelpijn, slecht slapen, enz…. Heeft echt niemand hier last van? Tijdens mijn 2e week dampen was ik een hele dag moe…lees kapot! Mijn normale uur van gaan slapen was rond 11u30 pm…nu ben ik al om 10u klaar om naar bed te gaan en ik kan zonder probleem in het w-end terug uit mijn bed komen om 11u a.m. En dan ben ik nog moe. Mij fit voelen is er echt niet bij hoor voor mij. Soms heb ik het gevoel van…ow ow…ik ga precies ziek worden maar de volgende dag heb ik dat gevoel dan niet meer. Soms denk ik er echt aan om gewoon opnieuw te gaan roken om me opnieuw “normaal” te gaan voelen.

Positief: ik heb geen nood meer aan analoge sigaretten. Ik kom van 180€ (Analoog) naar 50€ à 60€ (E luiquids) per maand. Veel vaker een hongergevoel en eten lijkt mij beter te smaken. Het lijkt alsof mijn tanden witter zijn dan voorheen en mijn huid jonger wordt (ik kan ook gewoon gek aan het worden zijn en zaken beginnen zien die er niet zijn) en ik ruik beter maar toch nog niet zoals vroeger. Gezakt in nicotine op 45 dagen van 18mg naar 6. Veeel minder nood aan throat hit. Ik kon vroeger niet ademen wanneer ik op mijn linker kant lag, nu plots lukt dit terug wel (soms toch nog nachten last van te droge neus)

Negatief: Gevoel dat ik begin ziek te worden. Keelpijn…oh ja, Die keel doet soms zooooo’n pijn! Niezen, niezen en….juist: niezen !!! Fitheid = NUL! S ochtends is mijn neus gewoon potdicht. Ik lurk gewoon een hele dag aan mijn e sigaret (dat kan toch ook niet goed zijn?)

 

Hoi, vervelend die bijwerkingen.

Het kan natuurlijk zijn dat je gewoon griep krijgt maar er zijn wel eens mensen die allergisch zijn voor de PG in de liquids.

Die allergie kan zich op diverse manieren uiten. De meest eenvoudige manier om dat

uit te sluiten is te gaan dampen met liquids op basis van VG. Die zijn in diverse shops gewoon te koop.

Dat je de hele dag aan je e-sigaret zit komt voornamelijk omdat je zo snel in nicotine bent gezakt. Om toch aan je nicotine behoefte te voldoen ga je meer dampen.

 

 

 

Jerco

Dampt : 1 maand
Rookt(e) : 18 jaar