Van Roker naar Damper

Ik ben sinds een week overgestapt op de “e-sigaret”.
Via een vriend die dit al een jaar doet, toch wat meer info gevraagd aan hem, en uiteindelijk naar een winkel gegaan bij mij nog geen 200 meter uit de buurt!

Toevallig een hele goeie aanbieding op de boxmod MPV 2.0 van Innokin.

In begin wat onwennig, “zo’n groot ding in je hand, en op een knoppie drukken als je een haal neemt” … maar, de doorzetter die ik ben, heb ik er groot plezier van, en sinds de aanschaf ervan, heb ik geen 2 sigaretten op, de eerste 2 dagen, erna geen enkele behoefte er meer aan, sterker nog, ik vind de smaak zelf vies geworden!

Je moet wel de tijd nemen, om een aantal liquids te proberen, en een beetje spelen met de sterkte van de nicotine, ik wil echt afbouwen, dus was wel met de “sterkste” begonnen (1,8 mg) Nog geen week later damp ik regelmatig de 1,6mg en ben ik van plan dat langzaam af te bouwen.

Smaakjes is persoonlijk denk ik, maar mijn favorite zijn op dit moment:
Zwoofs RY4 Tobacco
Joyetech – Like smoke
OPLUS – Pure Virginia (met een vleugje vanilla)

Gemiddeld staat mijn teller van de boxmod aan het einde van de dag onder de 200, ook daarin is het een beetje aftasten hoevaak je damt.

Al met al ben ik er erg blij mee dat ik de overstap gemaakt heb, en kan het echt iedereen aanraden. Je betaald redelijk wat voor de boxmod-set, maar uiteindelijk, is dat het meer dan waard

Fer

Dampt : 1 week
Rookt(e) : minimaal 10 jaar