Van roken naar dampen

Jeetje, na 23 jaar roken en vele pogingen om te stoppen (veel geprobeerd, pleisters, pillen en nog veel meer) ben ik begonnen met dampen. Ja net als vele onder ons een aantal jaar geleden geprobeerd met een simpele e-sig maar dat werkte niet.

Na afgelopen december, heb ik een betere set gekocht gewoon om het weer eens te proberen. Zo dat was even wat anders en na een maand heb ik een Emow gekocht. Jeetje wat is de techniek vooruit gegaan. Maar om te stoppen met roken moet je een doel stellen en dat heb ik gedaan. Heb eerst voorgenomen om max 3 sigaretten per dag te roken en daarnaast te dampen. Dit gaat uitstekend en vaak kom ik daar niet eens aan.

Nu damp ik alleen nog maar en zo heel af en toe wil ik wel eens een sigaret opsteken maar den denk je toch, laat maar dampen is lekkerder.

Ik kan alleen maar beamen dat dampen lekkerder is. Krijg meer lucht, reuk en smaak zijn verbeterd en conditie gaat omhoog. en dat alles zonder er eigenlijk bewust mee bezig te zijn.

ik damp graag de smaak koffie en mix deze met een klein beetje anijs. Heerlijk en vele malen beter dan een sigaret.

Ik blijf dampen en hoop in zeer korte tijd de sigaret vaarwel te zeggen. Dampen is beter en gezonder in mijn ogen. Als ex-roker kan ik dit ten zeerste aanbevelen.

Wout

Dampt : 2 maanden
Rookt(e) : 23 jaar