Soort van spontaan overgestapt

Zoals velen was ik ooit al eens begonnen met cigalikes, maar dat was geen succes. De smaak was zwak, de batterijen waardeloos, en weinig keuze qua smaak.

Toen las ik een verhaal van Karin Spaink en ben ik eens wat onderzoek gaan doen. Ik heb ook Karin destijds op facebook gevraagd waar ik het beste naar kan kijken om echt mee te beginnen. Dus, een online dampwinkel opgesnord en een setje besteld. Een simpel mouth to lung ding met protankjes. Maar het heeft me over de drempel geholpen. Sinds 1 september 2015 de peuken neergelegd en overgestapt (en niet meer omgekeken). Mijn vrienden en mijn vrouw zagen dat ik na een week of 2 nog steeds geen peuk had opgestoken, dus hun gingen dezelfde route. Eerst een evod of een emow, later naar een boxmod.

In bouw ondertussen mijn eigen coils en ik heb van een ongezonde verslaving een hobby gemaakt. Als je rookt en er ook maar over peinst om te stoppen, ga dan alsjeblieft dampen.

Wat nog een grotere giller is, is dat ik op de een of andere manier het idee heb dat als ik weer een peuk zou opsteken, deze mij totaal niet meer zal smaken.

Emiel Kollof

Dampt : 3 maanden
Rookt(e) : 25 jaar

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.