NOOIT meer roken !!!

Hoi allemaal,

Ik ben Sander en heb ( niet slim ) 20 jaar gerookt.
Ben daar nu zo klaar mee !!
Ik heb namelijk een klein jaar geleden de dampertjes ontdekt. Ik voelde mij hierdoor al vrij snel zo veel beter dan toen ik nog rookte. Smaak/ruiken/huidskleur en zuurstof opname werden allemaal beter.
Sindsdien predik ik ook de religie van de dampgemeenschap.

Ik ben nu helemaal verzot op het “do it yourself” gebeuren.
Zelf gloeidraadjes (coils) bouwen op een breed assortiment van dampertjes.
Het zelf maken van liquids en het zoeken naar de beste smaakjes.
Ik vind het prachtig allemaal.
Ik probeer ook zelf zoveel mogelijk juiste informatie over dampen te verkrijgen om andere geïnteresseerden een zo goed en eerlijk mogelijk verhaal over dampen te kunnen vertellen.
En dat vertellen aan geïnteresseerden gebeurd tegenwoordig vrij vaak 🙂 ……ik damp namelijk bijna overal waar ik kom ( wel eerst netjes vragen hè )
Ik heb hierdoor al een aantal mensen de weg naar het dampen gewezen.
En het volgende kan dan gebeuren…….

Heb het nichtje van mijn meissie ( een zware roker ) paar weken terug tijdens familie feestje aan mijn damper laten lurken en over het dampen verteld.
Kreeg net een mailtje van haar en haar vriend:

Haaaaa Euske en Sander,

Woehaaa, wij zijn helemaal om!! Ik ben vorige week ook over gegaan op dampen en ik heb sindsdien geen sigaret meer aangeraakt! Dampen is zoooo veel lekkerder!! Ik heb eerst bij de P******( tabakswinkel) een J***u gehaald, maar die vind ik wat minder. Toen toch maar na die zaak wat jij zei, F***** Smoke in de Beekstraat. Daar heb ik me een J**** Clearo 650 gekocht. Super!!!
P. ( = haar vriend ) vertrouwde het nog niet echt helemaal en is vanalles gaan uitzoeken qua CE verklaringen e.d. Hij heeft met de baas van F***** Smoke aan de telefoon gehangen, en was toen toch snel gerust gesteld. Dus…. Afgelopen zaterdag is hij ook naar de winkel gegaan, en is ook helemaal om. Heeft ook al geen sigaret meer aangeraakt. P. heeft een V***** Spinner II mini batterij met een K******** mini protank II gekocht. We hebben er intussen een stuk of 7 vloeistoffen bij gekocht, en nou maar lekkere mixjes maken . We zijn nou dus helemaal verslaafd aan onze lurk pijpjes . Dus als we weer een keer bij elkaar komen zijn er weer twee blije dampers bij!!!

Ik heb het forum ook al ontdekt

BurmaShave

Dampt : Bijna 1 jaar
Rookt(e) : 20 jaar