De uitvinding van de eeuw!

Ik was na de zoveelste mislukte stoppoging maar gestopt om te stoppen met roken. Ik ben ooit in 2003 1 jaar clean geweest dmv nicotinepleisters…ik was toen ook super gemotiveerd om te stoppen.
Toen de fout gemaakt om ca 1 jaar later toch maar een sigaretje op te steken want ik was tenslotte jarig en had een heel jaar niet gerookt, wat maakte die ene sigaret nu uit. Mijn beste vriendin (ook kettingrookster) waarschuwde me nog….maar ik eigenwijs…toch gedaan. Denk dat ik 1 dag later alweer mijn 1e pakje had gescoord.
Daarna nog diverse stoppogingen (maar minder gemotiveerd) gedaan:
Alan Carr, pleisters, zuigtabletjes, zelfs dingen in m’n oor laten zetten
Allemaal zonder resultaat.
Op een dag kom ik op mijn werk en zie ik een collega een oliespuitje dampen..meteen gevraagd…wat ben jij aan het doen …??
Een paar week later een andere collega die ook aan het dampen was met een itaste en iclear16. Van hem mocht ik wel even proberen…omg ik hoestte mijn longen uit mijn lijf.
Hij raadde me direct het dampforum aan, ik ben meteen gaan kijken en me aangemeld dat was juni 2013. Een maand later heb ik de innokin voor een prikkie overgenomen van mijn collega (hij had wat anders gekocht)
Ik had net een volle pot camel (klikte ze altijd zelf) gekocht, toen ik thuis kwam ben ik direct gaan dampen en vanaf dat moment had ik geen behoefte meer aan sigaretten.
De pot camel heeft mijn vriend opgerookt 🙂
Na een paar dagen dampen, begon ik de sigarettenlucht echt supervies te vinden….oooh ohhh…oppassen dus dat ik geen Anti-roker wordt….daar had ik zelf ook altijd een hekel aan!
Na een tijdje kant en klaar liquid dampen ben ik aan het DIY gegaan, vanaf dat moment is het echt hobby geworden en ben ik ook in nicotine gehalte gedaalt. Damp nu op 6 mg en ga volgende week beginnen met 4 mg. Niet omdat ik nicotine een probleem vind, maar omdat ik aan mijn keel merk dat er wel wat minder in mag.
Om mijn hobby en damp-verslaving in stand te kunnen houden ook aan het preppen geslagen.
Ik vind het de uitvinding van de eeuw en ben superblij dat ik niet meer rook! Natuurlijk ook veel andere mensen aangestoken met het damp-virus.
Waarvan een aantal mensen (die ook echt wilden stoppen met roken) inmiddels en niet meer rookt en niet meer dampt.
Ik was niet eens van plan te stoppen met roken, en ik was een echte kettingroker!
Sinds ik damp voel ik me mentaal en fysiek veel beter. Mijn rokershoest is weg, ik snurk niet meer, heb een betere conditie, mijn haar glanst weer, mijn nagels zijn sterker en mijn tanden zijn witter geworden.

Cindy aka Trinnitty

Dampt : sinds 24-07-2013
Rookt(e) : 20 jaar