Brief 92

Geachte kamerleden,

Inmiddels 4 jaar geleden stak ik mijn laatste sigaret op, dankzij het feit dat ik ben gaan vapen (dampen). Onzeker in het begin of het mij zou gaan lukken, was dit na dag 1 eigenlijk meteen verdwenen. Doordat ik de vieze smaak van tabak niet meer proefde, was ik vrijwel direct overtuigt.

Dat de politiek de verschillende smaken wil gaan verbieden vind ik schokkend. En zeer zeer ondoordacht. Duizenden mensen wereldwijd zijn dankzij vapen eindelijk gestopt met die gevaarlijke sigaretten en voelen zich sindsdien vele vele malen beter.

De berichtgeving in de media over het gevaar van vapen lees ik ook. Echter staat in de media vrijwel nooit het volledige verhaal. Dat het in o.a. Amerika misgaat, komt o.a. doordat veel mensen daar thc olie vapen. Gemaakt door de zwarte en ongecontroleerde markt. En wat betreft ontploffingen, dan gaat het over mechanische apparaten (verbied ze!), zonder enige ingebouwde veiligheid. Dat laatste wordt door de bekende fabrikanten nu juist op nummer 1 gezet. Denk aan merken als Vaporesso, Smok, Voopoo, Joyetech enz.

Het regulier vapen is echt zeer zeer veilig en voor zoveel mensen dé redding, dit kan en mag de politiek niet gaan verbieden!!

Denk aub heel goed na hierover, u redt er serieus levens mee.

Met vriendelijke groet,

Dampt :
Rookt(e) :