Brief 30

De staatssecretaris, wil vanaf 2021 smaken voor e-sigarretten verbieden, alleen de tabaksmaak mag nog verkocht worden. Een rampzalig voornemen. Zowel uit gezondheidsperspectief als uit onze persoonlijke vrijheid. Wij bepalen zelf wat we tot ons nemen, wat is de volgende stap alcohol gaan we dat ook verbieden? Want dat brengt vele male meer schade zowel aan volwassenen als de jeugd.
O nee aan jeugd mag geen alcohol verkocht worden, dit geld dus ook voor de e-sigaret. Ga over op handhaving i.p.v. ons het alternatief voor het roken af te pakken. Hierdoor zullen vele mensen weer terug bij af raken en weer de met zekerheid bewezen dodelijke tabak gaan gebruiken!

Vele van ons zijn gaan dampen om niet meer te roken, omdat gewoon stoppen telkens mislukt. De meeste starten het dampen van de tabakssmaak, maar dit zo vies, dan wint de echte tabak het al snel weer. Dus dat houden we niet vol en we gaan weer terug naar het roken van sigaretten. Toch willen we dat niet meer. De overstap naar vapen met smaakjes in plaats van tabakssmaak dat is voor ons hetgeen wat ons van de dodelijke tabak afhoudt! Ik en vele met mij rookte gelijk geen sigaretten of shag meer.
Laat ons zelf kiezen, blijf van de smaakjes af!
als u bang bent dat het de jeugd aan het roken brengt ga dan i.p.v. het verbieden over op handhaving!

Dampt :
Rookt(e) :