Brief 184

Ik begrijp dat u als staatssecretaris en de gehele kamer , geen rokers zijn,dat moet wel ,anders zouden jullie het Vape smaakjes rook verbod niet ten uit voer brengen.
U begrijpt dat met deze nieuwe wet,er verschrikkelijk veel mensen weer naar de sigaretten gaan grijpen en weer terug naar af gaan waar ze verschrikkelijk hard voor hebben moeten knokken .En voor vele een zaaK van leven en dood is.
Deze zeer nieuwe stupid wet, is aan de orde, vanwege ,een een handje vol, minderjarige die ziek zijn geworden door overmatig en stoer gebruik en misbruik. ,en de regering er veel meer baat bij heeft als er weer flink veel tabak word verkocht,voor in de staatskas die leeg aan het raken is doordat we zoveel hulp moeten inzetten voor alle mensen die door illegaal verblijf in NL,langzaam maar zeker de kas opmaken.Ik spreek niet over de mensen die echt uit oorlogsgeweld gebied gered moeten worden maar de foute, goudzoekers, die heel veel kosten.
DUS daar zijn wij Vapers die ons zelf enigzins veilig hebben gesteld door tabak aan de kant te doen en met Vape zijn begonnen de dupe van.Er is bewezen dat het veeel minder schadelijk is.Want er zijn smaakjes die ook uit 0 mG nicotine bestaan,en sws geen teer zit in de smaakjes.
Dus SVP, STOP DEZE NIEUW WET!!! U TEKEND HIERMEE HET DOODS VONNIS VELE VAPERS, EN SVP DENK HIER HEEL GOED OVERNA .EN MOCHT HET TOCH DOOR GEZET WORDEN, DAN ZIJN JULLIE OOK VRRPLICHT ALCOHOL UIT DE SCHAPPEN TE HALEN,ALCOHOL IS NR 1 KILLER WERELD WIJD EN VALT ONDER DE GROEP MIDDELEN VAN DRUGS MISBRUIK. KINDEREN ZIEN DE ,ADS, OP TV EN UITERAARD IN DE SUPERMARKT WAT DAN ZEER INTERRESANT IS OM TE GAAN DRINKEN BEGINT BIJ EEN BREEZER,LEKKER SMAAKJE,TOT DE PURE WODKA HUN TOT ALCOHOLIST MAAKT.DIT MIDDEL MOET OOK UIT DE VERKOOP.

DUS SMAAKJES VERBOD OP LIQUIDS DAN OOK SMAAKJES VERBOD OP ALCOHOL,OF IN IEDERGEVAL DE SUPERMARKT BETERE LEEFTIJDS CONTROLE UITOEFEND EN ANDERS OOK MISSCHIEN DE LQUID SMAAKJES NIET MEER ONLINE VERKOOP MAAR ENKELT DAN OP DE BETERE TABAK VERKOOP PUNTEN ONDER ZEER ST4ENGE CONTROLE. DAN ONTSTAAT ER EEN WIN,WIN SITUATIE,DAN IS IEDEREEN HEEEEEEL BLIJ ,EN DAN ZIJN JULLIE FAIR.
Spaar ons van longziekten veroorzaakt door tabak & teer. SpaaR ons van vele euro’s aan dokter en specialist bezoeken en vooral veel sterf gevallen door dat ONZE REGERING IPV ONS STIMULEERT VAN TABAK AF TE BLIJVEN , weer tot het roken van tabak drijvt

Dampt :
Rookt(e) :