Brief 168

Geachte heer/ mevrouw.

Stoppen met roken dat wilde ik graag maar door alle problemen en lichamelijke gezondheid lukte mij dat gewoon niet.
Nu rook ik al jaren elektrische en is mijn gezondheid er stukken op vooruit gegaan.
Sinds ik elektrische rook, kort er naar, ben ik niet meer verkouden geweest, geen ochtend hoesten, geen slijm en andere rokers kwaaltjes.
Nu rook ik dus elektrische met een smaakje zodat ook andere er geen last van hebben en door het smaakje heb ik ook niet de behoefte om te gaan snoepen.
(Vanwege mijn ernstige rug en schouder problemen zou het snoepen en extra eten enkel maar meer lichamelijke problemen geven.)
Voor mij enkel maar voordelen dus en vele vrienden en kennissen denken er net zo over.
Als nu de smaakje ook nog verboden worden ben ik en andere met mij, bang om toch weer over te stappen naar de gewone sigaretten en dat zou zonde zijn.
Roken met een smaakje heeft voor mij enkel voordelen zelf zoveel dat ik van 18% nicotine gezakt ben naar 3% en dat zelfs al naar beneden probeer te doen.
Langzaam aan steeds lager tot hopelijk tot 0% nicotine en dan enkel nog voor het idee, om niet te gaan snoepen of extra te gaan eten.

Waarom nu dit laatste ook nog afpakken want de grotere flessen, 120ml, 50ml is ook al verboden waardoor er in Nederland enkel nog 10ml flesjes te koop zijn en vele smaken hierdoor niet meer verkrijgbaar zijn.
Waarom het laatste stukje ontspanning, afleiding ook nog afpakken en een hoop mensen weer aanzetten om terug te gaan naar de gewone sigaretten.

Hopelijk gaat dit verbod op de smaakjes voor de E-sigaretten niet door, wordt niet dit laatste stukje genot afgepakt.
Dankzij de E-sigaretten en smaakjes rook ik al minder en ben ik gezonder.

Laat de smaakjes bestaan, te koop.

Mvg

Dampt :
Rookt(e) :