Brief 167

Ik kan maar 1 ding zeggen. Juist omdat ik toen ik 7 jaar geleden begon met dampen begon ik met tabak smaken. Resultaat dat ik de sigaret niet kon laten liggen juist door tabak smaken. Toen ik over ging op andere smaken koffie bv toen kon ik na 3 weken de sigaretten laten liggen.
Het enige wat jullie moeten doen om mijn ogen is juist dan de tabaks smaken verbieden mits jullie echt graag willen dat we allemaal stoppen met roken! Ik damp nu verschillende smaakjes heb de nicotine afgebouwd naar 1.5 dus damp alleen eigenlijk nog voor de smaak. Heerlijk als je bv iets met snoep smaak dampt heerlijk die smaak in je mond en toch niet aan het snoepen datzelfde geld voor dampen je gaat daar niet van roken punt.
Ik ben nu 7 jaar verder voel me goed kan veel meer dingen weer. Ik snap eigenlijk niet waar jullie mee bezig zijn ik heb een damp groep met meer dan 6000 leden waar mensen tussen zitten die best ziek waren en er allemaal op vooruit zijn gegaan. Neem eens een kijkje in de gezellige dampers en praat is met die mensen dan weten jullie pas echt wat goed is en niet na dat oeverloze gezwam van mensen die niet weten waar ze over praten omdat ze niet roken of dampen maar gewoon omdat ze zogenaamd iets te zeggen hebben.

Dampt :
Rookt(e) :