Brief 16

Beste,

Ik ben met dank door het elektronische dampen afgekomen van roken, en niet door juist tabaksmaak te dampen maar andere smaken te dampen.

Als alles straks over gaat naar tabaksmaak is de grootste kans dat ik weer begin te roken daar ik niet mijn genoegen kan halen met tabaksmaak. Dit zou erg spijtig zijn voor mij en duizenden andere mede dampers die door juist de smaak naar hun keuze zijn kunnen stoppen met het roken van sigaretten.

Ik en vele anderen hopen dan ook dat jullie deze wet volgend jaar niet door laten gaan want dat zou voor vele betekenen dat ze dus niet meer het genoegen nemen met hun damper en terug bij af zijn.

Het voordeel aan dampen is dat er zeer gemakkelijk kan afgebouwd worden in nicotine, en zodra we op nul zijn en dat een tijdje dampen dan vergeten we vanzelf naar verloop van tijd te dampen en zo gaat ook langzaam aan de damper weer uit ons leven, maar zijn we kunnen stoppen met roken met dank aan die damper, want zonder hadden we van die pleisters etc moeten gebruiken waar uiteindelijk nog veel troep in zit een stuk meer dan in een liquid met smaak.

Ik hoop dat jullie hier goed over na willen denken want anders zullen velen onder ons weer beginnen met roken wat we verre weg echt niet willen.

Mvg

Dampt :
Rookt(e) :