Brief 129

Best D-66 team

Ik richt deze email tot u, als vertegenwoordigers van mijn partij, n.a.v. een artikel en een petitie over het toekomstig verbod op smaakjes in e-liquids voor e-smokers.

Ik ben zelf altijd een verstokt roker geweest (ruim 40 jaar), en ben nu eindelijk, sinds 4 jaar van het ‘roken’ af d.m.v. het roken met een e-smoker. Daarbij heeft het juist ontzettend geholpen om met verschillende smaakjes te werken, en juist niet met een tabakssmaak omdat dit dan toch te dicht bij het ‘echte roken’ zit en het moeilijker is dit vast te blijven houden.

Door nu ook nog eens stukje bij beetje het nicotinegehalte af te bouwen, is het voor mijn gezondheid ook steeds minder schadelijk geworden.

Ik ben heel erg bang voor een tijd waarin ik mijn smaakjes niet meer mag roken. Ik weet dan niet of ik het niet-roken van echte sigaretten nog vol kan houden.

Het verbod is zogenaamd op de jeugd gericht. Daar moeten toch ook andere manieren voor zijn, net zoals bij echte sigaretten, alcohol, etc. Laat de e-rokers daar alstublieft niet de dupe van worden.

Ik hoop dat jullie hier een stem in kunnen hebben.

Dank je wel

Dampt :
Rookt(e) :