Brief 112

Beste Kamerleden.

Ik ben zelf geen fan van de politiek, neem het voorbeeld smaakjes verbieden van hetgeen jullie zo promoten, stoppen met roken!
Denk je dat ik er zin in heb om die vieze tabak smaak te roken? Gezien de consentratie nicotine verhoogd wordt in tabak zodat mensen sneller verslaafd raken is het niet slim om dit nu zo te organiseren!
Gezien ons landje de afgrond in geholpen wordt op het moment en jullie gezellig alle belastingen verhogen terwijl zoveel mensen al het water aan de lippen staat financieel, bij mij niet anders is het heel fijn dat wij wat we roken nog wel zelf mogen bepalen! Iets waar jullie niet 3kwart belasting over krijgen want rokers spekken de staatskas en zonder tabak niet genoeg inkomsten voor jullie om je inkomen van te betalen, dus de belastingen omhoog want jullie moeten natuurlijk wel warmpjes erbij zitten terwijl Nederland letterlijk in de kou staat!
Jullie kunnen niet voor de burgers beslissen of ze wel of geen smaak willen roken.
Ik snap de ophef ook niet, jullie willen dat we stoppen met roken maar maken de stop middelen DUUR en hetgeen wat we nu nog wel hebben, de e smoker leg je mbt smaken aan banden waarmee rokers geen weerstand krijgen naar de tabak smaak maar hetzelfde blijven roken.
Niet echt slim dus die keuze die jullie nu willen maken.
Maar goed, het zorgt wel voor werkgelegenheid want ik haal het dan wel uit Duitsland waar alles nog goedkoper is en verkoop het zelf wel aan de mensen om me heen.
Dus willen jullie nog meer “criminele activiteiten” dan maak je het onze onderbezette politie nog moeilijker omdat smaakjes verkopen dan illegaal is.
Gezien jullie vooral keuzes voor jezelf  maken om het de burgers nog moeilijker te maken (zo ervaren vele burgers het ik niet uitgezonderd) zal mijn mail wel aan de kant gelegd worden, democratie is een mooi woord en ook enkel een woord in ons land. Dus leef ernaar en doe wat juist is inplaats iets te zoeken om weer controle en macht uit te oefenen bij de mensen die het al pittig hebben door de ellende die er dit jaar veroorzaakt is!
Wees blij met jullie campagnes voor het stoppen met roken dat we er mee bezig zijn gezonder te leven en onze kinderen rookvrij op willen laten groeien.
Ga de drank uit winkels halen, maak het snoep duurder en het fruit en groente goedkoop! Stimuleer mensen gezond te leven (e sigaret is veeel gezonder dan tabak en zo kun je rustig in eigen tempo stoppen met tabak en nicotine) en steun ons in de stappen die wij zetten voor een gezond en gelukkig leven.
En laat ons nou gewoon roken, rokers krijgen geen corona omdat de receptoren waar corona zich in vast hecht daar al nicotine is opgeslagen… dus een win win situatie. Echt doe allemaal normaal en ga je druk maken om belangrijkere dingen zoals onze economie om zeep helpen om een virus wat al jaren onder ons is, gewoon genezen kan worden en bijna niemand dood hoeft te gaan maar dat medicijn is verboden. Is enkel macht en controle, nog even en we zijn als China, bij een verkeerde gedachten zetten ze je al vast tussen de ratten.
Dus in corona tijd lekker allemaal aan de nicotine het kan en zal je leven redden haha 😉
 Graag verwacht ik een reactie terug.
Mvg

Dampt :
Rookt(e) :