Bas

Beste (ex)rokers,

Het is nu meer dan anderhalf jaar geleden dat ik gestopt ben met roken. Ik kwam met dampen in aanraking door een goede vriend die tijdens een etentje in een restaurant er vrolijk op los zat te dampen. Dat moest ik natuurlijk ook proberen. De volgende dag meteen een damp-setje besteld en vanaf dag één niet meer gerookt.
Langzaam heb ik de nicotine afgebouwd en ook de smaakjes heb ik de deur gewezen. Nu damp ik alleen nog maar pure PG70/VG30.
Ik voel me stukken beter en slaap weer als een roos. Ook het rokershoestje is verdwenen en ik stink niet meer naar rook, heb geen gele vingers meer en mijn tanden zijn een stuk witter. Maar het aller belangrijkste is dat ik weer alles kan ruiken. (wat soms ook een nadeel kan zijn)

Op mijn werk in een groot kantoorpand, is de verhouding rokers/dampers ongeveer 50/50. Het is alleen verschrikkelijk vervelend dat de dampers naar de rookruimte zijn verbannen. Ondanks de afzuiging, sta ik nog in de rooklucht.

Ik heb in het verleden diverse middelen om te stoppen met roken geprobeerd, allemaal zonder resultaat. Ik weet zeker dat als de mogelijkheid van het dampen niet bestaan had, ik nu nog steeds had gerookt.

Ik kan het iedere roker die wil stoppen, van harte aanbevelen!!

Groet Bas.

Dampt : 1 Jaar en 7 Maanden
Rookt(e) : 22 Jaar