Al vele jaren

Ongeveer 8 jaar geleden kwam ik op tv de reclame van supersmoker tegen en dacht hmmmm dat zou iets voor mij kunnen zijn, dus verder gaan zoeken op internet en kwam al snel een dampforum tegen, waar toen al veel informatie te vinden was.
Natuurlijk waren de e sigaretten niet te vergelijken met de spullen van nu, volgens mij was de hoogste mAh iets van 350 of daar omtrent.

Ik heb het 3 maanden volgehouden om alleen te dampen en toen kwam de vakantie en oooo daar kon je hele goedkope sigaretten kopen( kreeg mijn batterijen niet snel genoeg opgeladen, dus liep de hele dag te smachten naar een peuk) dus een pakje gekocht en nog 1 en ga zo maar door, maar man wat is het dan moeilijk om weer over te schakelen naar het dampen dat heeft me dus zo`n 6 jaar gekost.

Intussen waren de spullen zoveel beter geworden, dat met een beetje wilskracht het me nu al zolang gelukt is om van de sigaretten af te blijven en met de nicotine van in het begin 12 mg nu naar ongeveer 2 mg te zijn gezakt, heb een tijdje 0 gedampt, maar merkte dat met spannende tijden, die er op het moment heel veel zijn, de behoefte aan een sigaret te groot werd en ik bang was om toch weer aan die stinkstokken zou komen.

Heb ik veel gemerkt van het niet meer roken, ja eigenlijk wel mijn tanden en tandvlees hebben een tijd erg zeer gedaan en soms nog wel.
Mijn keel is een tijd net schuurpapier geweest , maar dacht dan weer maar ik rook niet.
Ook ben ik al een hele tijd mijn rokershoestje en mijn nachtelijk gepiep kwijt en ben in al die maanden pas 1 x goed verkouden geweest en meer ook niet, geen griep helemaal niets, dus voor mij is het dampen,
de uitvinding van de eeuw.

Heb mijn man ook aan het dampen gekregen wat hij nu ook alweer 21 maanden doet en wordt er in huis alleen maar gerookt door de kids die we bijna niet aan het dampen kunnen krijgen, maar we blijven volhouden natuurlijk.

Dit was mijn verhaal ik ben gelukkig dat ik met de e sigaret in aanraking ben gekomen, gewoon omdat het lekker is en volgens mij nog altijd gezonder dan roken.

Ditta

Dampt : 8 jaar met periodes van alleen roken, nu 2 jaar en bijna 2 maanden alleen maar dampen
Rookt(e) : 34 jaar