26 jaar gerookt. Ook in de koffieshops.

Goedemiddag allemaal,

Mijn verhaal begint al op mijn 14e, toen nog niet met sigaretten, maar met blowen. Uiteraard zit hier dan ook tabak in wat voor mij de overstap naar de gewone sigaret dan ook erg klein maakte. dit gebeurde dan ook al rond mijn 16e. Wat was het in die tijd makkelijk om aan alles te komen wat we wilde. Nergens werd om legitimatie gevraagd…

Nu dus 26 jaar verder en met heel wat gevallen om me heen van mensen die aan de ziekte kanker zijn dood gegaan kwam ik vorig jaar via mijn broertje in contact met het Vapen/Dampen. We zijn begonnen met een justfog met een ego batterijtje erop en eigenlijk had dit al binnen een zeer korte tijd het effect dat ik wilde. Eindelijk van die stink stokken af. Er is nu zelfs niet 1 tabaks smaak die ik nog lekker vind. Eigenlijk damp ik alleen maar custard, fruit, drank en menthol smaken.

Nu dus een jaar verder voel ik mij 100x beter.. geen kuchje in de ochtend. smaak in mijn mond, mijn kleren stinken niet meer, ik bespaar veel, heel veel geld. Zelf mijn vrouw is er superblij mee.

Moet ook eerlijk zeggen dat ik de tank die ik nu heb minder gebruik dan elk ander merk sigaret. Jaren heb ik in de avond/nacht gewerkt en 1 á 2 pakjes per dag was gewoon. De laatste maand heb ik de puff counter eens aangezet en ik kom niet verder dan 80-120 pufjes per dag en dat op 3 mg nicotine … Ga ik er mee stoppen… weet ik niet… maar denk dat de kans groter en groter wordt… Voor mijn gevoel 1000x groter dan toen ik nog analoog rookte.

SVP regering van Nederland. Zorg er nou voor dat we in dit mooie land gewoon kunnen blijven dampen en als je iets verbiedt doe dan de analoge sigaret… Daar zit de ellende in…

RayG

Dampt : 1 jaar
Rookt(e) : 26 jaar